Kezdőoldal Hírek Bemutatkozás Szakosztályok Dopping-info Linktár

 Birkózás - Kajak-kenu - Röplabda - Torna - Úszás

 

 

 2018.05.22.  KAJAK-KENU

 

Szegedi Kajak-Kenu világkupa eredményei

Kiváló eredményeket értek el a DSE versenyzői

 

Nagy büszkeséggel jelentem önöknek a hétvége eredményeit! Szinte már hagyományként tekinthetünk arra hogy a Dunaferr SE Kajak-Kenu szakosztálya tud versenyzőt delegálni a szegedi Világkupára. Idén 3 versenyző képviselte hazánkat és egyesületünket ezen a rangos eseményen. Külön büszkeség számunka az, hogy Hajdu Jonatán a magyar férfi kenu csapat legeredményesebb versenyzője volt. Minden versenyzőnk remekül helyt állt, hiszen Hajdu Jonatán egy arany és egy ezüstérmet szerzett, és az érmek mellet c1-200m-en 4.ként ért célba. Slihoczki Ádám 18 évesen c2 500m-en  6. helyen végzett párjával Szőke Attilával. Kiss Balázs, a B döntő megnyerésével,  10.helyen zárta a C1-500m 36 fős mezőnyét. A magyarok toronymagasan nyerték az éremtáblázatot 24 éremmel, míg a második helyezett spanyolok összesen  8 érmet szereztek! 

 

Ime a szegedi Világkupa eredményei: 

C-2 500m 2. Hajdu Jonatán -Fekete Ádám
C-2 500m 6. Slihoczki Ádám -Szőke Attila
C-1 200m 4. Hajdu Jonatán
C-2 200m 1. Hajdu Jonatán -Fekete Ádám
C-1 500m "B" döntő  1. Kiss Balázs  

 

Vass András 

vissza

 

 2018.05.16.  KAJAK-KENU

 

Szegedi Kajak-Kenu világkupa

Hajdu Jonatán, Slihoczki Ádám és Kiss Balázs képviseli a DSE-t

 

A mai nappal megkaptuk a minket érintő végleges csapatot a Szegedi Kajak-Kenu világkupával kapcsolatban. Az az öröm ért bennünket hogy 3 fővel képviseltethetjük magunkat ezen a rangos eseményen! Hajdu Jonatán C2-200 és C2-500m-en Fekete Ádámmal (UTE). Slihoczki Ádám C2-500m-en indul a Lágymányos versenyzőjével Szőke Attilával. Kiss Balázs C1-500m-en képviseli hazánkat és persze klubunkat is. Hajdu Jonatán C1-200m-es indulása a szoros időrend miatt még kérdéses, annyi bizonyos, hogy minimum két számban öltheti magára a címeres mezt. Tisztelettel,

 

Vass András

vissza

 

 2018.05.15.  BIRKÓZÁS

 

Serdülő egyéni minősítő és válogató birkózó verseny eredményei

Dunaferr Kupa gyermek- és diák meghívásos birkózó verseny eredményei

 

2018. május 12-én rendezték meg Tokodon a júniusi, győri Európa bajnokság előtt az utolsó hazai egyéni minősítő és válogató versenyt a serdülő szabadfogású birkózók számára. Mivel több súlycsoportban már korábban eldőlt a válogatottság sorsa, ezért a megmérettetésen valamivel kevesebben léptek szőnyegre, összesen 25 egyesület 85 fő versenyzője küzdött meg az érmekért. Sallai Sándor súlycsoportjában (75 kg) még nyílt volt a verseny, aki az első fordulóban az FTC-s Gaál Nimródot technikai tussal múlta felül. Második mérkőzésen az UTE színeit képviselő Hámori Andort szintén technikai tussal győzte le. A döntőben az ESMTK-s Kekenj Norbert volt az ellenfél, akitől eddig mindig kikapott. Nagy csatában kiváló birkózással és remek koncentrációval Sándor 13:7 arányú pontozásos győzelmet aratott, ezzel aranyérmet szerzett. Az eddigi eredmények alapján (3-an voltak versenyben a válogatottságért, Angyal Krisztián Pénzügyőr SE, Kekenj Norbert ESMTK és Sallai Sándor Dunaferr SE) mindenkinek van egy első helyezése. Angyal kötöttfogásban fog indulni az Európa bajnokságon, így Kekenj és Sallai között dől el, hogy ki képviseli a szabadfogású EB-n Magyarország színeit. Várhatóan külön válogató mérkőzést fognak kiírni ennek eldöntésére a következő néhány héten belül. Amennyiben Sándor a szombati naphoz hasonló teljesítményt nyújt, komoly esélye van arra, hogy EB induló legyen.

 

Képen: Sallai Sándor a dobogó legfelső fokán

 

Dudás György, edző

 

2018. május 12-én  került megrendezésre a Dunaferr Kupa gyermek- és diák meghívásos birkózó verseny Mezőfalván a Petőfi Sándor Általános Iskola tornatermében. A versenyen 64 fő mérette meg magát, csak a Dunaferr SE, a Gurics György BDSE-ből, az Enying VSE és a Honvéd Szondi Sportegyesület kezdő sportolói léptek szőnyegre. A versenyzők zömének ez volt az első éles megmérettetése, hiszen egy tanév lezárásaként a birkózásba újonnan becsöppenő gyerekeknek tanévzáró felmérő versenynek szántuk ezt a küzdelmes szombati napot. Összességében nagyon jól sikerült a verseny, hiszen minden gyermek tisztességesen hely állt, bátran küzdött és a tanév során tanultakat küzdelem közben is próbálta alkalmazni. Nagyon jó hangulatban, baráti környezetben töltöttük el ezt a néhány órát. Sajnos több kezdő kis birkózó a párhuzamosan zajló bringatúrán és az almavirág fesztiválon való részvétel miatt nem tudott eljönni. A legfontosabb cél az volt, hogy a gyerekek jól érezzék magukat és sikerélménnyel távozhassanak. A birkózó növendékek mindegyike több mérkőzést vívhatott hasonló tudásszintű ellenfelekkel. A rendezvény végén a gyerekek mosollyal az arcukon és éremmel a nyakukban jó kedvűen mentek haza, ami azt jelzi, hogy a rendezvény elérte célját.

 

Aranyérmesek:

Gyermek első osztályosok

22 kg     Tombor Benedek               Mezőfalva           1.

24 kg     Leitgib Fanni                      Dunaújváros       1.

26 kg     Huszár Rajmond                Mezőfalva          1.

31 kg     Péter Domán                      Dunaújváros       1.

41 kg     Zámbó Gergő                    Mezőfalva           1.

+45 kg   Pesei Sándor                     Mezőfalva           1.

                .

Gyermek második osztályosok

26 kg     Barka Péter                       Enying                 1.

31 kg     Éva Balázs                        Mezőfalva           1.

35 kg     Csöregi Zalán                    Dunaújváros       1.

38 kg     Rácz Patrik                         Dunaújváros       1.

+60 kg   Pup Bence                         Dunaújváros        1.

 

Diák II. korcsoport

31 kg     Miklós Márton                     Mezőfalva            1.

32 kg     Oláh Denisz                       Dunaújváros        1.

34 kg     Lukács-Nagy Ákos           Kulcs                    1.

39 kg     Marosi Richárd                  Nagyvenyim          1.

42 kg     Pup Viktória                       Dunaújváros         1.

48 kg     Véber Róbert                    Nagyvenyim          1.

50 kg     Tóth Nimród                       Mezőfalva              1.

 

Diák I. korcsoport

42 kg     Takács Mihály                   Enying                    1.

66 kg     Szentesi Gergő                 Nagyvenyim           1.

54 kg     Györi Viviána                    Mezőfalva               1.

 

Képen: Résztvevők

 

Tombor István, vezetőedző

vissza

 

 2018.05.14.  KAJAK-KENU

 

Megújult a DSE Kajak-Kenu és Sárkányhajó Szakosztályának vezetősége

Vass András új vezetőségi tag

 

Tisztelt Sajtóképviselők, Kedves Barátaink! Szeretnélek ezúton tájékoztatni benneteket, hogy Weixl Mónika távozását követően a Dunaferr SE Kajak-Kenu és Sárkányhajó Szakosztályának vezetősége is megújult, és vezetőségi tagjai közé vette fel Vass András korábbi háromszoros felnőtt világbajnoki bronzérmes, Európa-bajnoki ezüstérmes kenus versenyzőjét, aki ezen túl többek között a sajtóval való kapcsolattartást is vállalta, így a mai naptól sajtóközleményeinket ő fogja részetekre elküldeni. A változásról egyelőre nem szeretnénk spontán hírt adni, a későbbiekben azonban igen, de mivel a helyzet még nem forrta ki magát, így szeretnénk az átalakulásról később tájékoztatást adni részetekre és a nagyközönség részére. Megértéseteket, együttműködéseteket köszönöm, Üdvözlettel:

 

Pető Zsolt

vissza

 

 2018.05.11.  BIRKÓZÁS

 

Komáromi Tibor a Mezőfalvi Petőfi Sándor Ált. Iskolában

Diák II-es k.cs. Szabadfogású Országos Bajnokság eredményei

 

2018. április 18-án sikeres pályázat programjaként és a Dunaferr Sportegyesülettel való évek óta tartó szakmai együttműködésnek köszönhetően a Mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskolában működő sportkör vendége volt Komáromi Tibor olimpiai ezüstérmes, háromszoros világ- és Európa bajnok birkózó, aki jelenleg a Magyar Birkózó Szövetség szakmai alelnöke. A pályázat részeként egy motivációs napot tartottunk a gyerekeknek  és szülőknek. Versenyzőink megismerkedhettek Komáromi Tibor kimagasló sport életpályájával és a versenysport utáni sportdiplomáciai, sportvezetői életútjával. A beszélgetés interaktívan zajlott egy powerpoint-os kérdezz-felelek játék sikeres válaszadói apró ajándékokat kaptak. A nap célja, hogy a versenyzőink a sportolásban rejlő lehetőségeket sikeres emberen keresztül fedezzék fel. Komáromi Tiborral való beszélgetést követően a gyerekeknek a Dunaferr SE edzői másfél órás birkózó edzést tartottak, mellyel egy időben a szülőknek Lakos Angéla tehetségmentor tartott előadást a sportolói életpályáról.

 

 

2018. április 28-án került megrendezésre a Diák II-es Korcsoportúak Szabadfogású Országos Bajnoksága Szentesen a Dr. Papp László Sportcsarnokban. A területi bajnokságokról kijutó 180 versenyző küzdött meg a 14 bajnoki címért. Dunaújvárosból a Közép-magyarországi területről 6 versenyzőnk vívta ki az indulási jogot, de sajnos csak 5-en tudtak elutazni Szentesre. 26 kg-ban Garbacz Bence, 42 kg-ban Pupp Viktória, 54 kg-ban Tóth Nimród, 69 kg-ban Bodor Máté és +69 kg-ban Éva Bence. Versenyzőink mindegyike közel volt a pontszerző hely eléréséhez, de a végső elszámolásnál ez csak Bodor Máténak sikerült, aki 4. helyen zárta a napot. A versenyen jelen volt Szilvássy Erik felnőtt válogatott birkózó, aki a Budapesten megrendezésre kerülő világbajnokság egyik reklámarca, a vele készült fotót mellékeljük.

 

Tombor István, vezetőedző

vissza

 

 2018.04.17.  BIRKÓZÁS

 

Kék Duna Kupa Nemzetközi Serdülő Női Minősítő Verseny eredményei

2018. április 15. Esztergom

 

2018.04.15-én Esztergomban rendezték meg a Kék Duna Kupa Nemzetközi Serdülő Női Minősítő Versenyt. Ez a megmérettetés volt az utolsó válogató verseny a 2018 júniusában Győrben megrendezésre kerülő serdülő Európa Bajnokságra. A Dunaferr Sportegyesület két versenyzője lépett szőnyegre. Takács Petra 54 kg-ban 2 vereséggel nem tudott dobogóra állni. Nyikos Veronika hullámzó teljesítményt nyújtott. Két győzelemmel és két vereséggel bronzérmet szerzett. Mindkét vesztes mérkőzésén több ponttal vezetett, ezt követően is akciózni akart, mert technikai tussal szeretett volna nyerni. A nagy igyekezetben elkövetett hibáit ellenfelei kihasználták és kontra akciókat követően két vállra fektették. Ennek ellenére az elmúlt időszak három válogató versenyén nyújtott teljesítmény alapján Péteri András a serdülő női válogatott edzője a 66 kg-os súlycsoportban Nyikos Veronikát javasolja az Európa Bajnokság résztvevőjének. Ezt követően a Magyar Birkózó Szövetség szakmai bizottsága dönt a kérdésben.    

 

Képen: Nyikos Veronika

  

Kiss Károly, edző

vissza

 

 2018.04.10.  BIRKÓZÁS

 

Clasman Kupa, Diák I-II. Közép-mo-i szabadfogású területi egyéni bajnokság eredményei

2018. április 7.  Mezőfalva

 

2018. április 7-én Mezőfalván a Dunaferr Sportegyesület a Dunaújvárosi Birkózósport Alapítvánnyal, valamint a Gurics György BDSE-vel közösen rendezte meg a 138 versenyzőt felvonultató „Clasman Kupa” Diák I-II. Közép-magyarországi szabadfogású területi egyéni bajnokságot. Az eseményt Pintér Attila a Dunaferr SE birkózó szakosztályának elnöke nyitotta meg, melyet megtisztelt jelenlétével a verseny fő támogatója Mendi Tamás a Clasman Kft. ügyvezető igazgatója, valamint Lakos Angéla a Mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola igazgatóhelyettese. A Dunaferr SE mellett fiókszakosztályainak (Gurics GYBDSE, EVSE) sportolói is szőnyegre léptek, összesen 14 egyesület mérte össze tudását. Mindkét szőnyegen fordulatos és izgalmas mérkőzések zajlottak a két korosztályban (diák II 2007-2008, diák I 2005-2006), hiszen a tét az országos döntőbe való bejutatás volt. Több súlycsoportban lányok is együtt versenyeztek a fiúkkal, és nem egy esetben győztesen hagyták el a szőnyeget. Az alábbi versenyzők harcolták ki az országos döntőben való részvétel jogát:

 

32 kg Oláh Denisz II.

38 kg Gajzer Bálint I.

42 kg Angyal Márk III.

54 kg Takács Petra III.

26 kg Garbacz Bence II.

42 kg Pupp Viktória II.

54 kg Tóth Nimród I.

69 kg Bodor Máté I.

+69 kg Éva Bence I.

  

 

Tombor István, vezetőedző

vissza

 

 2018.04.06.  BIRKÓZÁS

 

Clasman Kupa, Közép-magyarországi Területi Diák I-II. Szabadfogású Bajnokság

2018. április 7. Mezőfalva

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Dunaferr Sportegyesület birkózó szakosztálya 2018. április 7-én (szombaton) 10.30 órai kezdéssel Közép-magyarországi Területi Diák I-II. Szabadfogású Bajnokságot rendez Mezőfalván a Petőfi Sándor Általános Iskola tornatermében. A részletes versenykiírás a mellékletben található. Várjuk Önöket!

 

Clasman Kupa - Versenykiírás

 

Mátyás Gábor

Dunaferr SE, ügyvezető elnök

vissza

 

 2018.03.21.  BIRKÓZÁS

 

Felnőtt Szabadfogású Birkózó Válogató Verseny eredményei

Diák és Serdülő Korcsoportos Lány Országos Bajnokság eredményei

 

2018. március 16-án rendezték meg Szigetszentmiklóson a soron következő Felnőtt Szabadfogású Birkózó Válogató Versenyt, amelyen a Dunaferr SE birkózó szakosztálya 2 versenyzője lépett szőnyegre. Fehéri Gábor a 72 kg-os súlycsoportban a második mérkőzésén sérülést szenvedett, nem tudta folytatni a versenyt, az 5. helyen végzett. Bagó Tibor 92 kg-ban szintén 5. helyen végzett. Első mérkőzésén kőbányai ellenfelét legyőzte, majd a későbbi győztes Hatos Gábortól vereséget szenvedett. Ezt követően a bronzéremért birkózott, orosz ellenfelétől azonban kikapott.

 

2018. március 17-én a pestszentimrei sportkastély adott otthont a Diák és Serdülő Korcsoportos Lány Országos Bajnokságnak, mely egyben idősebb Növényi Norbert emlékverseny volt. A két korosztályban 189 lány mérte össze tudását és versengett a bajnoki címekért. A Dunaferr SE két diák és 4 serdülő lánnyal képviseltette magát. Diák korcsoportban 37 kg-ban Hajdu Vanessza, 43 kg-ban Pupp Viktória versenyzett. Mindkettőjüknek ez volt az első igazán nagy versenye. Tisztességesen helytálltak, végül mindketten 5. helyezettként térhettek haza. Serdülő korcsoportban 54 kg-ban 3 versenyzőnk, Takács Petra, Nárai Alexa és Győri Viviána birkózott. Sajnos a legnépesebb mezőnyben (22 fő) egy-egy győztes és vesztes mérkőzés után kiestek. 66 kg-ban Nyikos Veronika az előkelő 2. helyen zárta a napot. 3 győztes mérkőzés után a döntőben is esélyesként lépett a szőnyegre, de sajnos egy taktikai fegyelmezetlenség miatt nem sikerült bezsebelnie a bajnoki címet.

 

Képen balról-jobbra: Tombor István vezetőedző, Nyikos Veronika, Nárai Alexa, Takács Petra, Győri Viviána, Pupp Viktória, Hajdu Vanessza, Kiss Károly edző

 

Képen: Nyikos Veronika a dobogó 2. fokán

  

Tombor István, vezetőedző

vissza

 

 2018.03.08.  BIRKÓZÁS

 

A Gurics György Birkózó Centrum 1. emeletének ünnepélyes átadása

2018. március 22. Dunaújváros

 

Kedves Sportbarátaim! Örömmel küldjük értesítésünket arról, hogy a Gurics György Birkózó Centrum átalakításának 2. üteme befejeződött. A létesítmény újabb része szolgálhatja a birkózó sportág oktatását. A Gurics György Birkózó Centrum 1. emeletének ünnepélyes átadására ezúton hívunk meg benneteket.

 

Időpont: 2018. március 22. (csütörtök) 16.30 óra

Helye: 2400 Dunaújváros, Március 15 tér 6. (a volt Kőrösi Általános Iskola épülete)

 

Tervezett program:

 16.30 Köszöntők

   - Pintér Attila a Dunaferr SE birkózó szakosztályának elnöke

   - Németh Szilárd MBSZ elnöke

   - Dr. Galambos Dénes országgyűlési képviselő

 17.00 A birkózó rajzpályázat eredményhirdetése, díjátadás.

 17.15 Légtorna bemutató.

 17.30 Az  I. emelet átadása, szalagátvágása, létesítmény megtekintése, a gyerekek birtokba veszik az új birkózótermet.

 

Szeretettel várunk mindenkit rendezvényünkre!

 

Mátyás Gábor

Dunaferr SE, ügyvezető elnök

vissza

 

 2018.02.27.  RÖPLABDA

 

A Dunaferr SE röplabda csapatának eredményei

 

MAFC-BME - Dunaferr SE 3:1 (25-23, 25-19, 22-25, 25-14)

Dunaferr SE: Flachner Kornél, Bohnicsek Szilveszter, Tomanóczy Bálint, Iván Bence, Csizmadia Tamás, Hatvany Zsolt, Hartyányi Gergő (liberó). Cserék: Laczi Dominik, Iván Gergő, Móró Ákos, Matyiák Árpád, Mihucz Csaba, Sárközi Kálmán (liberó). Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

 

Dunaferr SE - PTE-PEAC C-Doki 3:1 (25-18, 25-23, 23-25, 25-17)

Dunaferr SE: Hatvany Zsolt, Flachner Kornél, Bohnicsek Szilveszter, Tomanóczy Bálint, Iván Bence, Csizmadia Tamás, Hartyányi Gergő (liberó). Cserék: Iván Gergő, Mihucz Csaba, Móró Ákos, Sárközi Kálmán (liberó), Matyiák Árpád. Laczi Dominik, Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

 

Dunaferr SE

 

 2018.02.21.  BIRKÓZÁS

 

Serdülő Kötöttfogású és Lány Minősítő Verseny eredményei

Serdülő Országos Szabadfogású Minősítő Verseny eredményei

 

2018.02.17-én rendezték meg a Serdülő Kötöttfogású és Lány Minősítő Versenyt Kaposváron. Nyikos Veronika, Takács Petra, Shrick Alina és Angyal Márk diák korcsoportos versenyzők külön engedéllyel indulhattak az idősebb korosztály versenyén, Angyal Szabolcs pedig elsőéves serdülőként lépett szőnyegre. Angyal Márk (41 kg) súlycsoportjában 12-en álltak rajthoz. Az első fordulóban szigetvári ellenfelétől kikapott, ezt követően búcsúzott  a további küzdelmektől. Angyal Szabolcs (48 kg) szintén egy vereség után kiesett a versenyből. Takács Petra 54 kg-ban két küzdelmes mérkőzésen maradt alul, helyezetlenül zárt. Schrick Alina +66 kg-ban  egy győztes és két vesztes mérkőzést követően 5. helyen végzett. Nyikos Veronika 66 kg-ban 4 győztes mérkőzést vívott, ezzel aranyérmet szerzett. A döntőben ceglédi ellenfelét szoros mérkőzésen 3:2 arányban győzte le. Veronika ezzel az eredménnyel nagy lépést tett annak érdekében, hogy a júniusi Győrben megrendezésre kerülő Serdülő Európa Bajnokságon ő képviselhesse a magyar színeket. Természetesen fontos, hogy a következő minősítési versenyen is első helyen végezzen. Mindenképpen dicséretes teljesítményt nyújtott, hiszen egy korosztállyal feljebb is nyerni tudott.

 

Képen: Nyikos Veronika a dobogó tetején

 

2018. február 18-án rendezték meg Kaposváron a Serdülő Országos Szabadfogású Minősítő Versenyt, mely szintén válogató volt a Győrben megrendezésre kerülő korosztályos EB-re. A Dunaferr SE-t 62 kg-ban Kakuk Máté képviselte, súlycsoportjában 22-en mérlegeltek. Egy győzelem és egy vereség után búcsúzott a további küzdelmektől. Sallai Sándor 75 kg-ban lépett szőnyegre, összesen 15-en küzdöttek az érmekért. Első mérkőzésén törökszentmiklósi, a második mérkőzésén pedig pécsi ellenfelét legyőzve döntőbe jutott, ahol ESMTK-s ellenfelétől vereséget szenvedett és ezüstérmet nyert. Ezzel nagy lépést tett az EB-n való részvételre, hiszen ebben a korosztályban a rendező ország két versenyzőt állíthat súlycsoportonként. Bízunk benne, hogy ő is a következő minősítő és válogató versenyen döntőbe jut. Összességében minden versenyzőnk részére hasznosak voltak a mérkőzések, melyeket kielemezve, a hibákat javítva készülünk a következő megmérettetésekre.

 

Képen: balról-jobbra: Kakuk Máté, Sallai Sándor, Kiss Károly edző

 

Fehéri Gábor és Kiss Károly, edzők

vissza

 

 2018.02.13.  BIRKÓZÁS

 

Junior Szabadfogású és Női Minősítő verseny eredményei

2018. február 11. Kaposvár

 

A Dunaferr SE birkózó szakosztálya Junior Szabadfogású és Női Minősítő versenyen vett részt Kaposváron 2018.02.11-én. Magyarországon a férfi szabadfogásúak és a nők mezőnye lényegesen szerényebb létszámú, mint a kötöttfogásúak mezőnye, ezért a legtöbb súlycsoportban körmérkőzést bonyolítottak, hiszen 6 alatt volt a létszám. Farkas Zoltán (86 kg) tapasztalatszerzés céljából utazott a versenyre, 5. helyen végzett. Horváth Alexandra (72 kg) részéről szintén versenyrutin szerzés volt a cél. Küzdelmek során értékes pontokat szerzett a mérkőzéseken, végül a 3. helyet szerezte meg. Potesz Diána (62 kg) célja éremszerzés volt. Sajnos korábbi vállsérülése hátráltatta a mérkőzéseken, ennek ellenére két győztes és egy vesztes mérkőzést követően ezüstérmet szerzett.

 

Képen: bal oldalon Potesz Diána, jobb oldalon Horváth Alexandra.

  

Fehér Krisztián, edző

vissza

 

 2018.02.13.  KAJAK-KENU

 

Régiós Fizikai Felmérő Verseny eredményei

2018. február 10. Paks

 

Kedves Sportbarátaink! Ha közeledik február közepe, akkor a 8-18 éves kajak-kenusokra fizikai felmérő verseny vár. A Magyar Kajak-Kenu Szövetség harmadik éve régiós bontásban, Győrött, Pakson és Tiszaújvárosban rendezi a szokásos téli felmérőt, mert a korábban egyetlen helyszínen tartott országos megmérettetés a hatalmasra duzzadt utánpótlás létszám miatt már nem volt kivitelezhető. A Dunaferr SE ifjú versenyzői ebben az esztendőben is Paksra indultak február 10-én reggel, hogy futásban, húzódzkodásban, lábemelésben és - 15 éves kortól - fekvenyomásban összemérjék magukat a régió többi sportolójával. Szakosztályunk előzetesen 40 főt nevezett a versenyre, de sajnos többen lebetegedtek és végül nem tudtak a csapattal utazni szombaton.Versenyzőink kitettek magukért és gyűjtötték a medáliákat: Boldis Csenge aranyérmes lett, Koós Marcell és Slihoczki Vince ezüstérmet vehetett át, Tunyogi Ádám, Árva Bálint, Mányi Zsófia és Vicsik János bronzérmet nyert és helyezettként szintén bronzéremmel gazdagodott Árva Gréta (4.), Slihoczki Dániel (4.) és Kovács Bendegúz (5.). (A 8-16 éveseknél az 1-6. helyezett kapott érmet, a 17-18 éveseknél az 1-3.)

 

A Dunaferr SE kajak-kenu szakosztálya versenyzőinek eredményei:

 

Férfi kajak szakág:

 2002-ben születettek (20 induló) 3. Árva Bálint, 12. Decsi Márk, 17. Kovács Ákos, 18. Porczió Fábió

 2004-ben születettek (46 induló) 2. Koós Marcell, 17. Éberhardt Richárd

 2005-ben születettek (47 induló) 5. Kovács Bendegúz, 43. Foltin Máté, 44. Péter Bálint, 46. Káveczki Gábor

 2006-ban születettek (42 induló) 30. Tóth Norbert, 31. Katona Benedek

 2008-ban születettek (27 induló) 12. Kobzos Keán, 21. Obernyik Edvin

 2009-2011-ben születettek (20 induló) 12. Egei Bence (2010)

 

Női kajak szakág:

 2001-ben születettek (14 induló) 3. Mányi Zsófia, 6. Székely Dorka Alíz

 2002-ben születettek (13 induló) 1. Boldis Csenge

 2003-ban születettek (27 induló) 10. Decsi Dorina

 2005-ben születettek (37 induló) 4. Árva Gréta, 23. Mérges Anna Eszter

 2006-ban születettek (33 induló) 29. Kálmán Lilla

 2008-ban születettek (17 induló) 11. Mohács Karolina

 

Kenu szakág:

 2001-ben születettek (9 induló) 3. Vicsik János, 4. Kollár Kristóf, 6. Pető Ákos Zsolt

 2004-ben születettek (12 induló) 3. Tunyogi Ádám

 2006-ban születettek (7 induló) 4. Slihoczki Dániel

 2009-ben születettek (9 induló) 2. Slihoczki Vince

 

Weixl Mónika

vissza

 

 2018.02.12.  RÖPLABDA

 

A Dunaferr SE röplabda csapatának eredményei

 

MÁV Előre - Dunaferr SE 3-2 (14-25, 23-25, 25-22, 25-17, 15-11)

Dunaferr SE: Iván Bence, Bohnicsek Szilveszter, Csizmadia Tamás, Hatvany Zsolt, Tomanóczy Bálint, Matyiák Árpád, Hartyányi Gergő (liberó). Cserék: Mihucz Csaba, Laczi Dominik, Sárközi Kálmán, Iván Gergő, Móró Ákos. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

 

Pénzügyőr SE - Dunaferr SE 3-0 (25-15, 25-19, 29-27)

Dunaferr SE: Hatvany Zsolt, Matyiák Árpád, Mihucz Csaba, Tomanóczy Bálint, Csizmadia Tamás, Móró Ákos, Hartyányi Gergő (liberó). Cserék: Iván Bence, Bohnicsek Szilveszter, Laczi Dominik, Iván Gergő, Sárközi Kálmán (liberó). Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

 

Dunaferr SE

vissza

 

 2018.02.08.  BIRKÓZÁS

 

Támogassa a Dunaújvárosi Birkózósport Alapítványt

Személyi jövedelemadójának 1%-os felajánlásával

 

Kedves Sportbarátaim, leendő támogatók! A Dunaújvárosi Birkózósport Alapítvány 2018-ban is szívesen fogadja a személyi jövedelemadóval kapcsolatos 1%-os felajánlásokat, valamint egyéb támogatásokat. Ezúton szeretnénk megköszönni mindenkinek a segítségét, akik a tavalyi évben ebben a formában támogatták munkánkat. Mellékeltünk egy rövid ismertetőt a Dunaferr SE birkózó szakosztályának munkájáról, eredményeiről, céljairól, mely a felajánlásokhoz szükséges adatokat is tartalmazza. Üdvözlettel:

 

A Dunaferr SE birkózó szakosztályának tájékoztatója

 

Mátyás Gábor, kuratórium elnöke

vissza

 

 2018.02.05.  BIRKÓZÁS

 

Tombor István Emlékverseny - Impact Kupa eredményei

Közép-magyarországi Kötöttfogású Területi Bajnokság eredményei

 

A Dunaferr SE birkózó szakosztálya, a Dunaújvárosi Birkózósport Alapítvány, valamint a Gurics György BDSE rendezésében került sor 2018. február 3-án a Tombor István Emlékverseny – Impact Kupa Közép-magyarországi Kötöttfogású Területi Bajnokságra. A megmérettetést Mezőfalván a Petőfi Sándor Általános Iskola tornatermében rendezték, melyen 14 egyesület 130 sportolója lépett szőnyegre. A sporteseményt Pintér Attila a szakosztály elnöke nyitotta meg. Beszédében megemlékezett Tombor István egykori kiváló birkózóedzőről, akinek özvegye is jelen volt a versenyen. Külön köszöntötte ifj. Tombor Istvánt a Dunaferr SE vezetőedzőjét, aki édesapja nyomdokaiba lépve többek között a mezőfalvi birkózósportot is irányítja, valamint Pukánszky Tibort, aki fiatal korában szintén birkózó volt, jelenleg a szakosztály támogatója és a verseny fő szponzora is volt egyben. A verseny kiemelten fontos volt, hiszen azon túl, hogy a gyerekek élesben is kipróbálhatták az edzéseken tanultak alkalmazását, az országos döntőbe való bejutás volt a tét. A Dunaferr SE és fiókegyesületei (Gurics György BDSE, Enying VSE) jól vizsgáztak, hiszen minden hová jutott érem. A Dunaferr SE és a Gurics György BDSE 2-2 aranyéremmel és több érmes helyezéssel, az Enying VSE egy ezüstéremmel zárta a versenyt. A csapatversenyben magasan végzett első helyen a Ceglédi VSE, az ezüstérmes Érdi Spartacus, valamint a bronzérmes Monor SE mögött a Dunaferr SE csapat a 4. helyet szerezte meg. A rendezés színvonalára sem lehetett panasz, a gyerekek méltó körülmények között mérhették össze tudásukat. Ezúton szeretnénk megköszönni az iskola igazgatónőjének Jaksits Erzsébetnek azt, hogy a helyszín biztosításával lehetővé tette a verseny megrendezését, valamint köszönjük támogatóinknak, hogy hozzájárultak az esemény megrendezéséhez.

 

Eredménylista:

 

Diák II. korcsoport (2007-08):

 +69 kg: Éva Bence (Gurics) 1. hely

 69 kg: Bodor Máté (Gurics) 1. hely

 50 kg: Tóth Nimród (Gurics) 3. hely

 46 kg: Pupp Viktória (Dunaferr) 5. hely, Domján Mihály (Gurics) -

 42 kg: Takács Mihály (EVSE)  2. hely

 32 kg: Miklós Márton (Gurics) -, Pogonyi Dániel (EVSE) -, Oláh Denisz (Dunaferr)  -

 29 kg: Paddi Boldizsár (Dunaferr) 3. hely, Kiss Bálint (Dunaferr) 5. hely, Ruzicska Milán  (Dunaferr) -

 26 kg: Garbacz Bence (Dunaferr) 3. hely

 

Diák I. korcsoport:

 32 kg: Góczán Barnabás (Dunaferr) 1. hely

 38 kg: Gajzer Bálint (Dunaferr) 3. hely, Rostás Arnold (Gurics) 3. hely, Boda Ferenc (Gurics)  -

 42 kg: Angyal Márk (Dunaferr) 5. hely, Szentpáli Zalán (Gurics) -

 54 kg: Tóta Csongor (Dunaferr) -

 63 kg: Hertelendi Dávid (Dunaferr)  5. hely

 76 kg: Schrick Alina (Dunaferr) 1. hely

              

Csapat:

 1. CVSE           123 pont

 2. Érd                 67

 3. Monor            57

 4. Dunaferr      42

 5. Abony           40

 6. Gurics           34

 7. DMTK            33

 8. Tököl             19

 9.  Sziget          15

 10. Nyársapát   14

 11. Mogyoród      7

 12. Szondi           6

 13. Enying           5

 14. Szentendre

 

Képen: Góczán Barnabás a dobogó tetején a legjobb dunaújvárosinak járó különdíjat kapta (mellette balra Tombor István vezetőedző, jobbra Kiss Károly edző)

 

Képen: Gajzer Bálint (pirosban) válldobást dob

 

Mátyás Gábor

Dunaferr SE, ügyvezető elnök

vissza

 

 2018.02.05.  RÖPLABDA

 

A Dunaferr SE röplabda csapatának eredményei

Dunaferr SE - Szolnoki RA 0:3

Pénzügyőr SE - Dunaferr SE 3:0

 

Dunaferr SE - Szolnoki Röplabda Akadémia 0:3 (22:25, 18:25, 19:25)

Dunaferr SE: Iván Bence, Bohnicsek Szilveszter, Csizmadia Tamás, Hatvany Zsolt, Tomanóczy Bálint, Flachner Kornél, Sárközi Kálmán (liberó). Cserék: Mihucz Csaba, Laczi Dominik, Hartyányi Gergő (liberó), Iván Gergő, Móró Ákos, Matyiák Árpád. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

 

Pénzügyőr SE - Dunaferr SE 3:0 (25:20, 25:21,25:20)

Dunaferr SE: Csizmadia Tamás, Hatvany Zsolt, Flachner Kornél, Iván Bence, Bohnicsek Szilveszter, Tomanóczy Bálint, Hartyányi Gergő (liberó). Cserék: Matyiák Árpád, Mihucz Csaba, Laczi Dominik, Iván Gergő, Móró Ákos, Sárközi Kálmán (liberó). Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

 

Dunaferr SE

vissza

 

 2018.01.31.  BIRKÓZÁS

 

A Dunaferr SE birkózó szakosztályának eredményei

Felnőtt, kadet és női minősítő birkózó versenyek

 

Felnőtt Kötöttfogású Minősítő Verseny - 2018. január 27.

A megmérettetésen több mint 70 sportoló küzdött az érmekért. Dunaújvárosból 2-en léptek szőnyegre. Farkas Zoltán (85 kg) 18 évesen első éves juniorként tapasztalatszerzés céljából állt rajthoz, mely az új szabályok adta lehetőségnek köszönhetően maximálisan megvalósult, hiszen 3 mérkőzést is vívhatott (korábban az első vereséget követően a legtöbb esetben a sportolók búcsúztak a további küzdelmektől). A körmérkőzésnek köszönhetően egy szoros mérkőzésen 15-14 arányban kapott ki ellenfelétől, ezt követően két jóval tapasztaltabb és erősebb sportolótól sima vereséget szenvedett, és nem jutott pontszerző helyhez. Fehéri Gábor (76 kg) egy győztes és két vesztes mérkőzést követően a 4. helyen végzett. Gábor edzőként is tevékenykedik a szakosztálynál, dicséretes teljesítmény volt tőle, amit a küzdelmek során mutatott.

 

Felnőtt Szabadfogású Minősítő Verseny - 2018. január 28.

Bagó Tibor (92 kg) sajnos influenzás betegséggel küszködve állt szőnyegre, nem várhattunk tőle jó teljesítményt. Első mérkőzésén az ukránok válogatottjától kikapott, ezzel ki is esett a versenyből.

 

Kadet Szabadfogású Minősítő Verseny - 2018. január 28.

Sallai Sándor (76 kg) utolsó éves serdülőként indulhatott egy korosztállyal feljebb. Ignácz Viktor 61 kg-ban képviselte a Dunaferr SE-t. Mindkét versenyző becsületesen küzdött, azonban egyikőjük sem végzett pontszerző helyen.

 

Kadet Női Minősítő Verseny - 2018. január 28.

Két fő lépett szőnyegre a megmérettetésen. Horváth Alexandra (73 kg) 1. helyen végzett, Potesz Diána (62 kg) ezüstérmet szerzett. Alexandrának nem szerencséje, hiszen ellenfelei visszaléptek ellene, így mérkőzés nélkül nyert. Diána kiválóan küzdött, megérdemelten állhatott a dobogó 2. fokára.

 

A versenyeken a papírforma érvényesült. Sportolóink küzdelemből jól vizsgáztak, a technika és a taktika terén tovább kell fejlődniük.

 

Képen: csapatkép balról-jobbra: Fehér Krisztián edző, Ignácz Viktor, Fehéri Gábor, Sallai Sándor, Farkas Zoltán, Horváth Alexandra, Potesz Diána, Kiss Károly edző

 

Képen: Potesz Diána a dobogó 2. fokán (jobb szélen, piros felsőben)

  

Fehér Krisztián, edző

vissza

 

 2018.01.30.  BIRKÓZÁS

 

Közép-magyarországi Területi Kötöttfogású Diák Bajnokság

2018. február 3. Mezőfalva

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Dunaferr Sportegyesület birkózó szakosztálya 2018. február 3-án (szombaton) 10.30 órai kezdéssel Közép-magyarországi Területi Kötöttfogású Diák Bajnokságot rendez Mezőfalván a Petőfi Sándor Általános Iskola tornatermében. A részletes versenykiírás a mellékletben található. Várjuk Önöket!

 

Tombor István Emlékverseny - IMPACT KUPA

Közép-Magyarország Területi Diák I-Diák II kötöttfogású Bajnokság Versenykiírás

 

Mátyás Gábor

Dunaferr SE, ügyvezető elnök

vissza

 

 2018.01.15.  RÖPLABDA

 

A Dunaferr SE röplabda csapatának eredményei

 

Dunaferr SE - DEAC 3:0 (25:20,25:14,25:14)

Dunaferr SE: Iván Bence, Bohnicsek Szilveszter, Csizmadia Tamás, Tomanóczy Bálint, Móró Ákos, Flachner Kornél, Hartyányi Gergő (liberó). Cserék: Mihucz Csaba, Laczi Dominik, Sárközi Kálmán (liberó), Hatvany Zsolt, Iván Gergő, Matyiák Árpád. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

 

Dunaferr SE - Pénzügyőr SE 1:3 (18:25, 22:25,25:16, 19:25)

Dunaferr SE: Iván Bence, Bohnicsek Szilveszter, Csizmadia Tamás, Hatvany Zsolt, Tomanóczy Bálint, Flachner Kornél, Hartyányi Gergő (liberó). Cserék: Mihucz Csaba, Laczi Dominik, Sárközi Kálmnán (liberó), Iván Gergő, Móró Ákos. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

 

Dunaferr SE

vissza

 

 2017.12.21.  BIRKÓZÁS

 

Sikeres évet zártak a birkózók

Vacsora keretében búcsúztak az esztendőtől

 

December 20-án, szerdán este tartotta évértékelőjét a Dunaferr Sportegyesület birkózó szakosztálya a Lemezalakító szabadidőparkjában. A rendezvényen a sportolókon kívül a meghívott vendégek, veterán birkózók, a támogatók képviselői és a Magyar Birkózó Szövetség szakmai alelnöke, Komáromi Tibor is részt vett. Az est Pintér Attila, szakosztályelnök köszöntőjével kezdődött, majd Komáromi Tibor is felszólalt és méltatta az egyesületben folyó munkát. Ezt követően Mátyás Gábor, szakmai igazgató értékelte az idei évet. A számokon túl szó esett a Gurics György Birkózó Centrum (DMJV, II. ütem) fejlesztéséről, az egyre gyarapodó utánpótlás nevelő rendszerről (a városi s környékbeli óvodákban, iskolákban, a vidéki bázisokban, és a testnevelés órák alatt hivatalosan is több, mint 900 fő űzi ezt a sportágat!). Természetesen (a helyhiány miatt) a gyermekcsoportok az ovikban és az iskolákban az utolsó edzéseiket követően tartották az évértékelő zárófoglalkozásaikat, amelyek remek hangulatban zajlottak. Nem is csoda, hiszen ebben az évben is több színvonalas hazai versenyt rendezett a Dunaferr SE, és eredményes edzőtáborokat szerveztek a szakedzők (akik immáron öten alkotják a veretes edzői gárdát). Kiváló eredményekkel büszkélkedhet a régióközpont. Ezt diákolimpiai, magyar bajnoki címek és helyezések sokasága bizonyítja, amelyek nem valósulhattak volna meg a támogatók segítsége nélkül. Mátyás Gábor beszédében külön köszönetet mondott a támogatásukért, kiemelve Dunaújváros Megyei Jogú Város és az ISD Dunaferr Zrt. segítségét. A beszédek után az elismerések átadása következett, majd Mátyás Gábor kötetlen beszélgetésre invitálta a jelen lévő birkózók nagy családját, melyen találkozott a jelen és a múlt, és amelyet bőséges és fenséges disznótoros vacsora és somlói galuska tett még élvezetesebbé.

 

Dunaferr SE

vissza

 

 2017.12.20.  SPORT

 

A Dunaferr SE TAO-s sportfejlesztési programja és határozata (pdf)

 

DSE sportfejlesztési program jóváhagyására irányuló kérelem elbírálása (pdf)

 

 

vissza

 

 2017.12.18.  RÖPLABDA

 

A Dunaferr SE röplabda csapatának eredményei

 

Dunaferr SE - Vegyész RC Kazincbarcika 0:3 (18:25, 14:25, 22:25)

Dunaferr SE: Iván Bence, Bohnicsek Szilveszter, Csizmadia Tamás, Hatvany Zsolt, Tomanóczy Bálint, Flachner Kornél, Hartyányi Gergő (liberó). Cserék: Tajti Olivér, Mihucz Csaba, Laczi Dominik, Iván Gergő, Móró Ákos, Matyiák Árpád. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

 

Sümeg - Dunaferr SE 3:2 (25:22, 17:25, 25:20, 21:25, 15:11)

Dunaferr SE: Hatvany Zsolt, Flachner Kornél, Iván Bence, Bohnicsek Szilveszter, Tomanóczy Bálint, Csizmadia Tamás, Hartyányi Gergő (liberó). Cserék: Mihucz Csaba, Laczi Dominik, Iván Gergő, Móró Ákos, Matyiák Árpád, Tajti Olivér (liberó). Vezetőedző: Tomanóczy Tibor

 

Dunaferr SE

vissza

 

 2017.12.07.  BIRKÓZÁS

 

Lány Országos Csapatbajnokság eredményei

Klauz László Nemzetközi Birkózó Emlékgála eredményei

 

2017. december 2-án került megrendezésre a diák és utánpótlás korcsoportban a Lány Országos Csapatbajnokság Esztergomban. A csoportok sorsolásánál a fortuna nem szegődött mellénk, hiszen mindkét korcsoportban nagyon nehéz ellenfeleket kaptunk. Így is a rekord létszámú egyesületek közül (32 csapat mérette meg magát) az utánpótlás korcsoportban sikerült továbbjutnunk egy győztes és egy vesztes mérkőzés után. A folytatásban további 3 találkozót sikerült megnyernünk, így az előkelő 5. helyen végzett a csapat. Büszkék vagyunk arra, hogy legyőztünk olyan csapatokat, akik az országos eredményességi rangsorban jóval előrébb helyezkednek el nálunk, pl. ESMTK, Dorog, Cegléd. Sajnos ezt a bravúrt diák korcsoportban nem sikerült megismételni, szoros, izgalmas mérkőzéseket vívtunk ellenfeleinkkel, de mindig egy-egy taktikai fegyelmezetlenségnek köszönhetően nem mi kerültünk ki győztesen. Az előzetes várakozással szemben, így csak a mezőny 2. felében sikerült végeznünk. (A Magyar Birkózó Szövetség a pontos eredménylistát később teszi közzé).

 

Képen: Az 5. helyezett utánpótlás csapat tagjai leghátul balról-jobbra: Tombor István vezetőedző, Paulus László edző. Középső sor: Tóth Cintia, Hudák Réka, Schrick Alina, Horváth Alexandra, Potesz Diána, Nárai Alexa, Nyikos Veronika. Első sor: Péntek Vanessza, Pup Viktória, Hajdu Vanessza, Győri Viviána, Takács Petra.

 

Tombor István, vezetőedző

 

2017. december 2-án Győrben rendezték meg a Klauz László Nemzetközi Birkózó Emlékgálát, melyen megemlékeztek a világbajnoki ezüstérmes, olimpiai 4. helyezett birkózóról. A megmérettetésen 7 ország, 400 versenyzője lépett szőnyegre ( Magyarország, Horvátország, Szerbia, Csehország, Lengyelország, Ausztria, Szlovákia). Elsősorban tapasztalatgyűjtés és versenyrutin megszerzése céljából utaztunk Győrbe, hiszen egy nemzetközi verseny légköre és az ellenfelek is teljesen mások, mint egy hazai rendezésű versenyé. A súlycsoportokban átlagosan kb. 18-20 induló volt. A gyermek korosztállyal nagyon meg vagyok elégedve, mert bátran és okosan birkóztak. Garbacz Bencét és Csöregi Zalánt emelném ki. Bence három győztes és két vesztes meccs után ötödik helyen végzett. Zalán jól kezdett, több mérkőzést is nyert, de a végére elfáradt, sajnos nem jutott a legjobb hatban végezni, az ő súlycsoportjában 26-an álltak rajthoz. Sallai Sándor a serdülő korcsoportban jó teljesítményt nyújtott, három győztes mérkőzés után jutott a döntőbe. Az aranyéremért egy nála jóval erősebb ellenféllel kellett megküzdenie. Sokáig vezetett is, ám a mérkőzés második felére kijött az erőkülönbség, Sándor végül ezüstérmet szerzett.

 

Képen: Sallai Sándor a dobogó II. fokán (bal oldalon)

 

Képen: Csapatkép

 

Fehér Krisztián, edző

vissza

 

 2017.12.05.  ÚSZÁS

 

Dunaferr Sportegyesület úszó szakosztály évzáró

2017. december 11. Campus Étterem

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Dunaferr Sportegyesület úszó szakosztálya 2017. december 11-én (hétfő) 16 órakor tartja évzáró rendezvényét. Helye: Campus Étterem

 

Bene Vera

Szakosztályvezető, Dunaferr SE Úszó szakosztály

vissza

 

 2017.12.05.  ÚSZÁS

 

Halászlé Kupa úszóverseny eredményei

2017. november 25-26. Baja

 

Baján rendezték meg 2017. november 25-26. között a 15. Halászlé Kupa úszóversenyt, ahol a Dunaferr SE utánpótlás korú úszói öt érmet szereztek.

 

A Dunaferr SE érmes eredményei:

 100 m leány mell (D kategória): 1. Horváth Hanna

 200 m fiú gyors (D kategória): 2. Horváth István
 200 m leány gyors (D kategória): 3. Horváth Hanna
 100 m leány pillangó (D kategória): 3. Horváth Hanna
 100 m fiú mell (D kategória): 3. Kovács-Seres Hunor
 

Dunaferr SE

 

 2017.12.05.  RÖPLABDA

 

A Dunaferr SE röplabda csapatának eredményei

 

HÉP Kecskemét RC - Dunaferr SE 3:0 (25:18, 25:18, 25:12)

Dunaferr SE: Csizmadia Tamás, Hatvany Zsolt, Flachner Kornél, Iván Bence, Bohnicsek Szilveszter, Tomanóczy Bálint, Hartyányi Gergő (liberó). Cserék: Laczi Dominik, Mihucz Csaba, Iván Gergő, Móró Ákos, Matyiák Árpád, Tajti Olivér (liberó). Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

 

Dunaferr SE - MAFC-BME 3:0 (25:22, 25:19, 25:22)

Dunaferr SE: Iván Bence, Bohnicsek Szilveszter, Csizmadia Tamás, Hatvany Zsolt, Tomanóczy Bálint, Flachner Kornél, Hartyányi Gergő (liberó). Cserék: Laczi Dominik, Mihucz Csaba, Iván Gergő, Matyiák Árpád. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor

 

Dunaferr SE

 

 2017.11.24.  BIRKÓZÁS

 

Dunaújvárosi Birkózósport Alapítvány támogatása

Köszönet az adó 1%-nak felajánlásáért

 

Tisztelt Sportbarátok! Ezúton szeretném megköszönni a Dunaújvárosi Birkózósport Alapítvány nevében azon szimpatizánsaink segítségét, akik adójuk 1%-nak felajánlásával hozzájárultak ez évi működésünkhöz és a dunaújvárosi birkózók sikereihez.

 

Barátsággal: Mátyás Gábor, kuratóriumi elnök

 

 2017.11.23.  BIRKÓZÁS

 

DSE birkózó szakosztályának évzáró rendezvénye

2017. december 20. Lemezalakító Szabadidő Park

 

A DUNAFERR Sportegyesület birkózó szakosztályának ünnepélyes vacsorával egybekötött évzáró rendezvényére 2017. december 20-án 17.30-kor kerül sor, melyre ezúton hívjuk meg Önt.

 

Helye: Lemezalakító Kft. Szabadidő Park (Dunaújváros, Alsó-Dunapart)

 

MEGHÍVÓ

 

Pintér Attila, szakosztályelnök

Mátyás Gábor, szakmai igazgató

vissza

 

 2017.11.23.  SPORT

 

Dunaferr Sportegyesület évzáró rendezvénye

2017. december 13. Lemezalakító Szabadidő Park

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Dunaferr Sportegyesület 2017. december 13-án (szerda) 17.30 órakor tartja évzáró rendezvényét.

 

Helye: Lemezalakító Kft. Szabadidő Park (Alsó Duna part)

  

Mátyás Gábor

Dunaferr SE, ügyvezető elnök

vissza

 

 2017.11.20.  RÖPLABDA

 

A Dunaferr SE röplabda csapatának eredményei

 

PTE PEAC - Dunaferr SE 2:3 (21:25, 25:16, 25:23, 21:25, 12:15)

Dunaferr SE: Iván Bence, Bohnicsek Szilveszter, Mihucz Csaba, Csizmadia Tamás, Laczi Dominik, Hatvany Zsolt, Tomanóczy Bálint, Iván Gergő, Flachner Kornél, Matyiák Árpád, Hartyányi Gergő (liberó). Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

 

Dunaferr SE - Debrecen 3:0 (25:17. 25:7, 25:21)

Dunaferr SE: Bohnicsek Szilveszter, Iván Bence, Mihucz Csaba, Csizmadia Tamás, Laczi Dominik, Tajti Olivér, Hatvany Zsolt, Tomanóczy Bálint, Iván Gergő, Flachner Kornél, Matyiák Árpád, Hartyányi Gergő (liberó). Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

 

Dunaferr SE

 

 

ARCHIVÁLT HÍREK

 

Birkózás

 

Jégkorong

 

Kajak-kenu

 

Kézilabda

 

Röplabda

 

Torna

 

Úszás

 

Vegyes hírek

 

 

 

vissza

 

DUNAFERR SPORTEGYESÜLET

Az oldalon található cikkek, fényképek csak a DUNAFERR SE engedélyével használhatók fel.