Kezdőoldal Hírek Bemutatkozás Szakosztályok Dopping-info Linktár

 Birkózás - Kajak-kenu - Röplabda - Torna - Úszás

 

 

 2018.01.15.  RÖPLABDA

 

A Dunaferr SE röplabda csapatának eredményei

 

Dunaferr SE - DEAC 3:0 (25:20,25:14,25:14)

Dunaferr SE: Iván Bence, Bohnicsek Szilveszter, Csizmadia Tamás, Tomanóczy Bálint, Móró Ákos, Flachner Kornél, Hartyányi Gergő (liberó). Cserék: Mihucz Csaba, Laczi Dominik, Sárközi Kálmán (liberó), Hatvany Zsolt, Iván Gergő, Matyiák Árpád. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

 

Dunaferr SE - Pénzügyőr SE 1:3 (18:25, 22:25,25:16, 19:25)

Dunaferr SE: Iván Bence, Bohnicsek Szilveszter, Csizmadia Tamás, Hatvany Zsolt, Tomanóczy Bálint, Flachner Kornél, Hartyányi Gergő (liberó). Cserék: Mihucz Csaba, Laczi Dominik, Sárközi Kálmnán (liberó), Iván Gergő, Móró Ákos. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

 

Dunaferr SE

vissza

 

 2017.12.21.  BIRKÓZÁS

 

Sikeres évet zártak a birkózók

Vacsora keretében búcsúztak az esztendőtől

 

December 20-án, szerdán este tartotta évértékelőjét a Dunaferr Sportegyesület birkózó szakosztálya a Lemezalakító szabadidőparkjában. A rendezvényen a sportolókon kívül a meghívott vendégek, veterán birkózók, a támogatók képviselői és a Magyar Birkózó Szövetség szakmai alelnöke, Komáromi Tibor is részt vett. Az est Pintér Attila, szakosztályelnök köszöntőjével kezdődött, majd Komáromi Tibor is felszólalt és méltatta az egyesületben folyó munkát. Ezt követően Mátyás Gábor, szakmai igazgató értékelte az idei évet. A számokon túl szó esett a Gurics György Birkózó Centrum (DMJV, II. ütem) fejlesztéséről, az egyre gyarapodó utánpótlás nevelő rendszerről (a városi s környékbeli óvodákban, iskolákban, a vidéki bázisokban, és a testnevelés órák alatt hivatalosan is több, mint 900 fő űzi ezt a sportágat!). Természetesen (a helyhiány miatt) a gyermekcsoportok az ovikban és az iskolákban az utolsó edzéseiket követően tartották az évértékelő zárófoglalkozásaikat, amelyek remek hangulatban zajlottak. Nem is csoda, hiszen ebben az évben is több színvonalas hazai versenyt rendezett a Dunaferr SE, és eredményes edzőtáborokat szerveztek a szakedzők (akik immáron öten alkotják a veretes edzői gárdát). Kiváló eredményekkel büszkélkedhet a régióközpont. Ezt diákolimpiai, magyar bajnoki címek és helyezések sokasága bizonyítja, amelyek nem valósulhattak volna meg a támogatók segítsége nélkül. Mátyás Gábor beszédében külön köszönetet mondott a támogatásukért, kiemelve Dunaújváros Megyei Jogú Város és az ISD Dunaferr Zrt. segítségét. A beszédek után az elismerések átadása következett, majd Mátyás Gábor kötetlen beszélgetésre invitálta a jelen lévő birkózók nagy családját, melyen találkozott a jelen és a múlt, és amelyet bőséges és fenséges disznótoros vacsora és somlói galuska tett még élvezetesebbé.

 

Dunaferr SE

vissza

 

 2017.12.20.  SPORT

 

A Dunaferr SE TAO-s sportfejlesztési programja és határozata (pdf)

 

DSE sportfejlesztési program jóváhagyására irányuló kérelem elbírálása (pdf)

 

 

vissza

 

 2017.12.18.  RÖPLABDA

 

A Dunaferr SE röplabda csapatának eredményei

 

Dunaferr SE - Vegyész RC Kazincbarcika 0:3 (18:25, 14:25, 22:25)

Dunaferr SE: Iván Bence, Bohnicsek Szilveszter, Csizmadia Tamás, Hatvany Zsolt, Tomanóczy Bálint, Flachner Kornél, Hartyányi Gergő (liberó). Cserék: Tajti Olivér, Mihucz Csaba, Laczi Dominik, Iván Gergő, Móró Ákos, Matyiák Árpád. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

 

Sümeg - Dunaferr SE 3:2 (25:22, 17:25, 25:20, 21:25, 15:11)

Dunaferr SE: Hatvany Zsolt, Flachner Kornél, Iván Bence, Bohnicsek Szilveszter, Tomanóczy Bálint, Csizmadia Tamás, Hartyányi Gergő (liberó). Cserék: Mihucz Csaba, Laczi Dominik, Iván Gergő, Móró Ákos, Matyiák Árpád, Tajti Olivér (liberó). Vezetőedző: Tomanóczy Tibor

 

Dunaferr SE

vissza

 

 2017.12.07.  BIRKÓZÁS

 

Lány Országos Csapatbajnokság eredményei

Klauz László Nemzetközi Birkózó Emlékgála eredményei

 

2017. december 2-án került megrendezésre a diák és utánpótlás korcsoportban a Lány Országos Csapatbajnokság Esztergomban. A csoportok sorsolásánál a fortuna nem szegődött mellénk, hiszen mindkét korcsoportban nagyon nehéz ellenfeleket kaptunk. Így is a rekord létszámú egyesületek közül (32 csapat mérette meg magát) az utánpótlás korcsoportban sikerült továbbjutnunk egy győztes és egy vesztes mérkőzés után. A folytatásban további 3 találkozót sikerült megnyernünk, így az előkelő 5. helyen végzett a csapat. Büszkék vagyunk arra, hogy legyőztünk olyan csapatokat, akik az országos eredményességi rangsorban jóval előrébb helyezkednek el nálunk, pl. ESMTK, Dorog, Cegléd. Sajnos ezt a bravúrt diák korcsoportban nem sikerült megismételni, szoros, izgalmas mérkőzéseket vívtunk ellenfeleinkkel, de mindig egy-egy taktikai fegyelmezetlenségnek köszönhetően nem mi kerültünk ki győztesen. Az előzetes várakozással szemben, így csak a mezőny 2. felében sikerült végeznünk. (A Magyar Birkózó Szövetség a pontos eredménylistát később teszi közzé).

 

Képen: Az 5. helyezett utánpótlás csapat tagjai leghátul balról-jobbra: Tombor István vezetőedző, Paulus László edző. Középső sor: Tóth Cintia, Hudák Réka, Schrick Alina, Horváth Alexandra, Potesz Diána, Nárai Alexa, Nyikos Veronika. Első sor: Péntek Vanessza, Pup Viktória, Hajdu Vanessza, Győri Viviána, Takács Petra.

 

Tombor István, vezetőedző

 

2017. december 2-án Győrben rendezték meg a Klauz László Nemzetközi Birkózó Emlékgálát, melyen megemlékeztek a világbajnoki ezüstérmes, olimpiai 4. helyezett birkózóról. A megmérettetésen 7 ország, 400 versenyzője lépett szőnyegre ( Magyarország, Horvátország, Szerbia, Csehország, Lengyelország, Ausztria, Szlovákia). Elsősorban tapasztalatgyűjtés és versenyrutin megszerzése céljából utaztunk Győrbe, hiszen egy nemzetközi verseny légköre és az ellenfelek is teljesen mások, mint egy hazai rendezésű versenyé. A súlycsoportokban átlagosan kb. 18-20 induló volt. A gyermek korosztállyal nagyon meg vagyok elégedve, mert bátran és okosan birkóztak. Garbacz Bencét és Csöregi Zalánt emelném ki. Bence három győztes és két vesztes meccs után ötödik helyen végzett. Zalán jól kezdett, több mérkőzést is nyert, de a végére elfáradt, sajnos nem jutott a legjobb hatban végezni, az ő súlycsoportjában 26-an álltak rajthoz. Sallai Sándor a serdülő korcsoportban jó teljesítményt nyújtott, három győztes mérkőzés után jutott a döntőbe. Az aranyéremért egy nála jóval erősebb ellenféllel kellett megküzdenie. Sokáig vezetett is, ám a mérkőzés második felére kijött az erőkülönbség, Sándor végül ezüstérmet szerzett.

 

Képen: Sallai Sándor a dobogó II. fokán (bal oldalon)

 

Képen: Csapatkép

 

Fehér Krisztián, edző

vissza

 

 2017.12.05.  ÚSZÁS

 

Dunaferr Sportegyesület úszó szakosztály évzáró

2017. december 11. Campus Étterem

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Dunaferr Sportegyesület úszó szakosztálya 2017. december 11-én (hétfő) 16 órakor tartja évzáró rendezvényét. Helye: Campus Étterem

 

Bene Vera

Szakosztályvezető, Dunaferr SE Úszó szakosztály

vissza

 

 2017.12.05.  ÚSZÁS

 

Halászlé Kupa úszóverseny eredményei

2017. november 25-26. Baja

 

Baján rendezték meg 2017. november 25-26. között a 15. Halászlé Kupa úszóversenyt, ahol a Dunaferr SE utánpótlás korú úszói öt érmet szereztek.

 

A Dunaferr SE érmes eredményei:

 100 m leány mell (D kategória): 1. Horváth Hanna

 200 m fiú gyors (D kategória): 2. Horváth István
 200 m leány gyors (D kategória): 3. Horváth Hanna
 100 m leány pillangó (D kategória): 3. Horváth Hanna
 100 m fiú mell (D kategória): 3. Kovács-Seres Hunor
 

Dunaferr SE

 

 2017.12.05.  RÖPLABDA

 

A Dunaferr SE röplabda csapatának eredményei

 

HÉP Kecskemét RC - Dunaferr SE 3:0 (25:18, 25:18, 25:12)

Dunaferr SE: Csizmadia Tamás, Hatvany Zsolt, Flachner Kornél, Iván Bence, Bohnicsek Szilveszter, Tomanóczy Bálint, Hartyányi Gergő (liberó). Cserék: Laczi Dominik, Mihucz Csaba, Iván Gergő, Móró Ákos, Matyiák Árpád, Tajti Olivér (liberó). Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

 

Dunaferr SE - MAFC-BME 3:0 (25:22, 25:19, 25:22)

Dunaferr SE: Iván Bence, Bohnicsek Szilveszter, Csizmadia Tamás, Hatvany Zsolt, Tomanóczy Bálint, Flachner Kornél, Hartyányi Gergő (liberó). Cserék: Laczi Dominik, Mihucz Csaba, Iván Gergő, Matyiák Árpád. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor

 

Dunaferr SE

 

 2017.11.24.  BIRKÓZÁS

 

Dunaújvárosi Birkózósport Alapítvány támogatása

Köszönet az adó 1%-nak felajánlásáért

 

Tisztelt Sportbarátok! Ezúton szeretném megköszönni a Dunaújvárosi Birkózósport Alapítvány nevében azon szimpatizánsaink segítségét, akik adójuk 1%-nak felajánlásával hozzájárultak ez évi működésünkhöz és a dunaújvárosi birkózók sikereihez.

 

Barátsággal: Mátyás Gábor, kuratóriumi elnök

 

 2017.11.23.  BIRKÓZÁS

 

DSE birkózó szakosztályának évzáró rendezvénye

2017. december 20. Lemezalakító Szabadidő Park

 

A DUNAFERR Sportegyesület birkózó szakosztályának ünnepélyes vacsorával egybekötött évzáró rendezvényére 2017. december 20-án 17.30-kor kerül sor, melyre ezúton hívjuk meg Önt.

 

Helye: Lemezalakító Kft. Szabadidő Park (Dunaújváros, Alsó-Dunapart)

 

MEGHÍVÓ

 

Pintér Attila, szakosztályelnök

Mátyás Gábor, szakmai igazgató

vissza

 

 2017.11.23.  SPORT

 

Dunaferr Sportegyesület évzáró rendezvénye

2017. december 13. Lemezalakító Szabadidő Park

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Dunaferr Sportegyesület 2017. december 13-án (szerda) 17.30 órakor tartja évzáró rendezvényét.

 

Helye: Lemezalakító Kft. Szabadidő Park (Alsó Duna part)

  

Mátyás Gábor

Dunaferr SE, ügyvezető elnök

vissza

 

 2017.11.20.  RÖPLABDA

 

A Dunaferr SE röplabda csapatának eredményei

 

PTE PEAC - Dunaferr SE 2:3 (21:25, 25:16, 25:23, 21:25, 12:15)

Dunaferr SE: Iván Bence, Bohnicsek Szilveszter, Mihucz Csaba, Csizmadia Tamás, Laczi Dominik, Hatvany Zsolt, Tomanóczy Bálint, Iván Gergő, Flachner Kornél, Matyiák Árpád, Hartyányi Gergő (liberó). Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

 

Dunaferr SE - Debrecen 3:0 (25:17. 25:7, 25:21)

Dunaferr SE: Bohnicsek Szilveszter, Iván Bence, Mihucz Csaba, Csizmadia Tamás, Laczi Dominik, Tajti Olivér, Hatvany Zsolt, Tomanóczy Bálint, Iván Gergő, Flachner Kornél, Matyiák Árpád, Hartyányi Gergő (liberó). Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

 

Dunaferr SE

 

 

ARCHIVÁLT HÍREK

 

Birkózás

 

Jégkorong

 

Kajak-kenu

 

Kézilabda

 

Röplabda

 

Torna

 

Úszás

 

Vegyes hírek

 

 

 

vissza

 

DUNAFERR SPORTEGYESÜLET

Az oldalon található cikkek, fényképek csak a DUNAFERR SE engedélyével használhatók fel.